MİMAR SİNAN ORTAOKULU

Vizyon: Sürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen ve yetiştirdiği özgüveni yüksek bireylerle ülkesini tüm dünyada temsil eden bir okul olmak. - İçinden çıktığı toplum için yaşayan ve üreten nitelikli bireyler yetiştirmek.

Misyon: Bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, öğrenmeyi öğrenen, - Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, paylaşımcı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek. - Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmeyi amaçlayan okulumuz; öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak, yeteneklerinin gelişmesini sağlayacak ve günün teknolojisini kullanarak akademik, mesleki ve teknik eğitim verecek ortamları hazırlamaktır. - Öğrencilerimizi bilgi, beceri ve yetenekleri doğrultusunda yetiştirerek mesleğinde en başarılı bireyler haline getirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.45-14.50
Yabancı Dil: Yabancı dil olarak İngilizce öğretilmektedir
Servis Bilgisi: 08.45-14.50
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Okulumuz adrese dayalı sistemle öğrenci almaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzun 1 adet Kapalı Spor Salonu mevcuttur
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS PROJESİ

WEB - https://mimarsinanioo.meb.k12.tr

Adres - 5. Levent Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No24/1 Eyüpsultan/İstanbul

Öğretim Şekli :Okulumuzda NORMAL öğretim mevcuttur.

Adres - 5. Levent Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No24/1 Eyüpsultan/İstanbul

Ulaşım Okulumuzdan 49Z, 47L numaralı otobüsler geçmektedir ve Alibeyköy - Eminönü Tramvayı Alibeyköy Otogarı Durağına yakındır. Ayrıca Gaziosmanpaşa - İmar Blokları Minibüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 km